21 november 2022

Terugblik kick-off SGP Next

Vrijdagavond 18 november was de kick-off van SGP Next. Het was een prachtige avond! Er waren zo'n 120 jonge SGP'ers aanwezig bij het evenement in Kasteel Woerden 

Klik op de onderstaande button om de foto's van de kick-off te bekijken. Was je aanwezig en wil je één of meerdere foto's delen via sociale media? Dat kan. Graag zelfs, want daarmee help je ons om de bekendheid van SGP Next te vergroten. Je mag de foto's downloaden en verspreiden. Vermeld dan wel de naam van onze uitmuntende fotograaf, Hanno de Vries.

Foto's kick-off SGP Next

Lezing en gespreksrondes

Tijdens de avond stond het thema 'De kunst van het kiezen' centraal. Jongvolwassenen hebben dagelijks te maken met dilemma’s. Hoe verdeel ik mijn tijd, aandacht en energie? Wat heeft prioriteit? Hoe maak ik goede keuzes? 

Hoofdspreker was voormalig Commandant Landstrijdkrachten Mart de Kruif. Hij hield een boeiende lezing over leiderschap en keuzes maken in oorlogssituaties. Daarna volgden er twee gespreksrondes waarin uiteenlopende onderwerpen aan bod kwamen. 

  • Directeur Kom over en help en fractievoorzitter in Woudenberg Gerben Heldoorn over gezin en carrière
  • Joost Zekveld, eigenaar ‘Gouds Glas’ over ondernemerschap
  • Veehouder en raadslid in Renswoude Harmen Hardeman over stikstof
  • De Woerdense Jacques Rozendaal over christelijke politiek
  • Adriana Katerbeleidsadviseur bij de NPV, over abortus en prenatale screening.

Na deze gespreksrondes sprak partijvoorzitter Dick van Meeuwen de aanwezigen nog toe. Daarna volgde er een gezellige borrel.

Blijf op de hoogte

Heb je dit evenement gemist? Of vond je het inspirerend en wil je een volgende keer weer komen? Meld je dan aan voor de periodieke nieuwsbrief van SGP Next en blijf op de hoogte van onze activiteiten. Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Wil je met ons meedenken of meehelpen met de organisatie van toekomstige activiteiten van SGP Next? Klik dan hier.

In de media

Het Nederlands Dagblad deed verslag van ons eerste evenement. Klik hier om het verhaal te lezen.