Over SGP Next

SGP Next is een laagdrempelig en aantrekkelijk netwerk van en voor jonge SGP’ers (25-40 jaar). Bij ons kun je terecht voor boeiende ontmoetingen, verrassende debatten, inspirerende werkbezoeken of ontspannen borrels.

Doelen

SGP Next wil jonge SGP’ers blijvend binden aan de partij en haar gedachtegoed. Activiteiten van SGP Next zijn bedoeld om elkaar te ontmoeten, te inspireren en geïnspireerd te worden. Samen doordenken we de politieke vragen van onze tijd. SGP Next richt zich op:

  • Verbinding en ontmoeting. We zijn betrokken op elkaar, hebben plezier en bouwen aan een actief netwerk.
  • In beeld brengen en houden van talent. We zien een diversiteit aan talenten en zoeken naar manieren om die in te zetten en verder te ontwikkelen.
  • Kennis en expertise. We zorgen ervoor dat kennis en kunde van jonge SGP’ers gedeeld kan worden met anderen en beschikbaar komt voor de hele SGP.
  • Inspiratie en verdieping. We inspireren en worden geïnspireerd door het DNA van de SGP te vertalen naar actuele vraagstukken en te reflecteren op het persoonlijk staan in de samenleving.

Maak kennis met het kernteam.

Lees meer over onze activiteiten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bekijk interviews met onze 'ambassadeurs'.

Lid worden

Dankzij zo'n 30.000 SGP-leden, kunnen wij, landelijk en lokaal, een vuist maken in de politiek. Wil jij hier ook aan bijdragen?

Doneren

Is een lidmaatschap niet wat je zoekt, of je bent al lid? Ook financiële steun stellen wij erg op prijs.

Werk mee

Wil jij bijdragen aan het behalen van onze doelen? Bekijk dan de openstaande vrijwilligers- en vaste functies.