Mijn naam is Wietse Blok, 27 jaar oud, getrouwd met Lisanne en woonachtig in het prachtige dorp Bleskensgraaf. In het dagelijkse leven ben ik leerkracht op de basisschool in mijn dorp. Ik vind het mooi om kinderen al op jonge leeftijd te betrekken bij de thema’s die spelen in onze samenleving. Een debat kijken doen we dan ook geregeld met elkaar. In mijn vrije tijd geniet graag van een mooie wandeling of lees ik een goed boek.

Sinds januari 2019 ben ik raadslid voor de SGP in de gemeente Molenlanden. Daar voer ik onder andere het woord over het werelderfgoed Kinderdijk, recreatie en toerisme, bereikbaarheid en beheer en onderhoud van de openbare ruimte. In de jaren voor het raadslidmaatschap ben ik actief geweest in de schaduwfractie van de SGP en voorzitter geweest van de lokale SGPJ. Ik vind het een eer om het SGP-geluid te mogen laten horen in de gemeenteraad. Een nuchter, helder, maar vooral Bijbels geluid. Politiek bij een geopende Bijbel. Iedere keer weer.

Een organisatie als SGP Next is belangrijk. Het is goed om als jonge en actieve SGP’ers ons te verdiepen in mooie onderwerpen, met elkaar hier over te spreken en elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten.

''We vormen met elkaar de generatie die de SGP van de toekomst vormt. Daarom is het dus belangrijk om elkaar elke keer te blijven steunen en te ontmoeten.''